zonwering terras

Terraszonwering

Wilt u genieten op uw terras zonder steeds in de felle zon te zitten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ook terraszonwering aan. Terraszonwering creëert schaduw op de voor u gewenste plek in de tuin.

Mogelijkheden bij Stelling Zonwering

Stelling Zonwering heeft verschillende soorten terraszonwering, van aangebouwde terrasoverkappingen tot zonnezeilen. Dankzij ons landelijke netwerk is er bij u in de buurt altijd een vakman die u kan helpen met het plaatsen van een terraszonwering.

Waarom terraszonwering?

Er zijn verschillende redenen waarom u als bedrijf of particulier terecht kunt bij Stelling Zonwering. Wilt u bijvoorbeeld uw tuinmeubilair het hele jaar buiten laten staan, dan is een terrasoverkapping een aanrader. Zo’n overkapping houdt warmte langer vast, zodat u ook ’s avonds nog op uw terras kunt zitten. Bent u op zoek naar losse zonweringen zoals parasols, textieldaken en schaduwdoeken, dan zit u ook goed bij ons. Wij hebben terraszonwering beschikbaar in diverse structuren, materialen en printjes.

Textieldaken

Een textieldak heeft de flexibiliteit van een knikarmscherm en het grotere schaduwgebied van een terrasoverkapping. Deze terraszonwering is stijlvol en zorgt voor schaduw in uw tuin, op uw terras of op uw balkon. Het doek is volledig oprolbaar en makkelijk te verstellen, waardoor u zelf bepaalt hoeveel schaduw u wilt.

Een belangrijk voordeel van een textieldak is dat het goed tegen wind kan. Onze specialisten plaatsen uw textieldak los van uw woning, of bevestigen het aan de woning. Bij Stelling Zonwering bent u de baas. Wilt u ook als het regent buiten zitten onder uw textieldak? Kies dan voor de variant met een waterdichte doek.

terraszonwering

Schuifdaken

Schuifdaken zie je vaak bij horecagelegenheden, maar ook voor particulieren is het een fraaie optie. Een schuifdak heeft een luxe uitstraling en een strakke afwerking. Zo sluit het goed aan bij de stijl van uw stijlvolle woning. Onze schuifdaken zijn gemaakt van aluminium en polycarbonaat. Dit zijn kwalitatief goede en duurzame materialen. Hierdoor bent u maar weinig geld kwijt aan onderhoud.

Zonnezeilen en schaduwdoeken

Momenteel zijn zonnezeilen en schaduwdoeken heel trendy. Zonnezeilen zijn waterdicht en zijn erg geschikt als zon- of regenwering. Ook verminderen ze de zomerse hitte en dempen het felle zonlicht. Schaduwdoeken houden juist een deel van de warmte vast, zodat u in de lente en herfst langer van de buitenlucht geniet. U kunt er ook voor kiezen om zonnezeilen of schaduwdoeken op een hoog punt te bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan palen, boomstammen of een hoog punt van uw woning.

Zijschermen

Een zijscherm is multifunctioneel. Het voorkomt hinder van de zon als die laag staat, zorgt voor meer privacy en houdt wind en tocht tegen. Bovendien zijn de doeken zowel water- als vuilafstotend. Stelling Zonwering levert zijschermen altijd in een volledig inklapbare cassette.

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een goede toevoeging aan uw woning. Overdag zorgt het voor verkoeling op uw terras terwijl het er ’s avonds langer aangenaam is. Ook een regenbui houdt u niet langer meer tegen. Stelling Zonwering heeft verschillende materialen beschikbaar, waaronder moderne kunststof, aluminium en hout. Overweeg ook eens de aanschaf van een beschermhoes. Hiermee kunt u uw tuinmeubelen het hele jaar onder de overkapping laten staan.

Verplaatsbare en vaste terraszonwering

Verplaatsbare terraszonwering is goedkoper dan vaste zonwering. In de winter zorgt het voor meer ruimte, omdat u dan de zonwering opbergt. In de zomer kunt de verplaatsbare zonwering neerzetten waar u maar wilt. Een vaste terraszonwering staat het hele jaar door op uw terras, waardoor u het in de zomer niet meer hoeft op te zetten. Zo zit u bij de eerste zonnestralen meteen weer in de schaduw.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een terraszonwering?

Bent u enthousiast geworden over één van de bovenstaande soorten terraszonwering? Vraag dan vrijblijvend offertes bij ons aan. De vakmannen van Stelling Zonwering komen graag thuis bij u langs.