screens

Screens

Screens hangen verticaal langs het raam, wat erg praktisch is. Ze nemen daardoor nauwelijks ruimte in beslag. Ook zorgen ze voor meer privacy, want er doorheen kijken is vrijwel onmogelijk.

Mogelijkheden bij Stelling Zonwering

Stelling Zonwering levert screens in verschillende maten, kleuren en modellen. U kunt kiezen voor een doek met motieven of een stijlvol effen doek. Screens hebben een aantal voordelen:

  • Ze filteren zonlicht voor zo’n 85%;
  • U behoudt uw uitzicht, maar anderen kunnen niet meer bij u naar binnen kijken;
  • Ze zijn zowel handmatig als elektrisch bedienbaar;
  • Ze zijn makkelijk toepasbaar op verschillende gevels;
  • Ze weren ook zonlicht als de zon laag aan de hemel staat;
  • Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten;
  • In de winter houden ze warmte binnen en in de zomer houden ze uw woning koel.

Onze vakmannen komen graag langs om de screens te installeren. Dankzij ons uitgebreide landelijke netwerk is er altijd een specialist bij u in de buurt.

Materiaal

Onze screens worden gemaakt van polyvinyliseerd glasvezel. Hierdoor filteren ze zonlicht dankzij de open structuur. In huis blijft het zo een stuk koeler in de zomer. U kunt een screen met glasvezel altijd omlaag doen, wat voor weer het ook is. Het doek beschadigt niet en is eenvoudig te reinigen.

Advies nodig?

Wilt u screens laten plaatsen? Wellicht heeft u eerst nog een aantal vragen. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Via ons landelijk netwerk van zonweringsspecialisten is er altijd een geschikt bedrijf bij u in de regio. Vraag via onze website vrijblijvende offertes aan en vergelijk deze eens op uw gemak. De offertes bevatten een uitgebreid kostenoverzicht gesplitst in materiaalkosten en installatiekosten. Zo maakt u altijd een bewuste keuze.

Zijgeleiders

Onze screens komen met een zogeheten zijgeleider. Deze zorgt ervoor dat ze naar beneden of naar boven kunnen worden geschoven. Met zijgeleiders zet u de screendoeken goed vast. Door het kabel- en veersysteem van de doeken blijven de screens bestand tegen weer een wind en blijven ze goed strak staan. Daardoor waait de onderkant ook nooit omhoog.

Wilt u een screen plaatsen op een winderige plek, kies dan voor een exemplaar met rits. De rits is verwerkt in de zijkanten van het geleidingssysteem en zorgt ervoor dat de screen zelfs bij windkracht 9 niet beschadigd raakt. Dit type zonwering is ook goed te gebruiken als windscherm op een terras. Screens verminderen windvlagen namelijk met zo’n 85 procent.

Wilt u ook screens laten plaatsen voor uw ramen?

De vakmannen van Stelling Zonwering zijn gespecialiseerd in het plaatsen van screens. Wilt u uw woonkamer beschermen tegen de zon? Vraag dan gauw een offerte bij ons aan.