Zonwering nodig in Rijen? Onze vakmannen regelen het!

Zonwering in Rijen

Wilt u optimaal genieten van uw terras in de zomer? Of wilt u in de herfst ook buiten zitten? Geen probleem! Bij Stelling Zonwering bent u aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten zonwering aan. Onze vakmannen informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden. Alles om het u naar wens te maken! Ook voor screens, rolluiken en hordeuren zit u bij onze vakspecialisten in Rijen goed. Screens en rolluiken zijn een geschikte preventie tegen inbraken, terwijl hordeuren nare insecten buiten uw huis houden.

zonwering

Plaatsing zonwering in Rijen

Onze monteurs helpen u graag bij de montage van uw zonwering in Rijen. Zij zijn ervaren in het monteren van screens, rolluiken, hordeuren, zonneschermen, enzovoort. U heeft jarenlang profijt van de installatie van uw zonwering. Onze vakmannen adviseren u ook over het onderhoud van uw aangeschafte product. Mocht u alleen een nieuw doek nodig hebben, dan maken ze voor u een nieuwe op maat.

Voordelen zonwering

Stelling Zonwering heeft een ruim assortiment aan zonweringen in verschillende modellen, maten en kleuren in Rijen. Het materiaal is van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van langdurig plezier van uw zonwering. Een aantal voordelen van zonwering zijn:

 • Het weert overmatig zonlicht;
 • U bespaart ermee op uw energie- en isolatiekosten;
 • Zonwering is sfeervol;
 • Het geeft u meer privacy;
 • Uw terras en tuinmeubilair blijft overdekt;
 • Het houdt de kou buiten in de winter;
 • Het werkt inbraak- en geluidswerend.

Een aantal typen zonwering die wij aanbieden in Rijen zijn zonneschermen, terraszonwering, binnenzonwering, screens, balkonbeglazing, rolluiken, horren en hordeuren.

Zonnescherm

Zonneschermen zijn er in Rijen in allerlei soorten. Zo kunt u kiezen uit markiezen, knikarmschermen, uitvalschermen en serrezonneschermen.

 • Markiezen

Markiezen geven uw woning een stijlvolle en klassieke uitstraling. Ze werden een eeuw geleden veel toegepast, maar ook nu ziet u ze nog terug bij veel nieuwbouwwoningen. Er zijn verschillende materialen beschikbaar, zoals een houten of aluminium frame en diverse stoffen voor het doek. Markiezen zijn te bedienen met een ophaalkoord. Mocht u dit niet heel prettig vinden, kies dan voor een elektrische bediening.

vakspecialist
 • Knikarmschermen

Met een knikarmscherm tovert u uw terros om tot een paradijs van schaduw. Ook behoudt u op deze manier een vrije doorloop. Bij dit type scherm hoeft u dus geen parasol meer aan te schaffen. Knikarmen hebben een sterke constructie, zodat u schaduw kunt creëren op grotere oppervlaktes. Een voordeel van knikarmschermen is dat ze uw zicht niet belemmeren, waardoor u een mooi uitzicht op uw tuin houdt.

 • Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn monteerbaar bij elk gebouw, zelfs bij flats. Dit type scherm kan namelijk prima tegen de wind. Het zijn klassieke en tijdloze schermen waar u niet snel op uitgekeken raakt. Kies de kleur en print die bij u past en personaliseer zo uw uitvalscherm.

 • Serrezonneschermen

Serrezonneschermen zorgen ervoor dat als u zomers in uw serre verblijft, u niet het gevoel heeft in een woestijn te zitten. Zonder een serrezonnescherm loopt de temperatuur in uw serre namelijk mogelijk op tot zo’n 50 graden. Dat is natuurlijk niet prettig vertoeven. Serrezonneschermen bestaan uit een schild boven of rondom uw serre die de warmte en het licht reduceert. Ze belemmeren uw uitzicht daardoor niet. Ideaal toch?

Terraszonwering in Rijen

Terraszonwering verdelen we onder in onder andere terrasoverkappingen, textieldaken en schuifdaken. Bij Stelling Zonwering in Rijen hebben we het allemaal.

 • Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een permanente overkapping die aan uw woning wordt gebouwd. Overdag is het onder de overkapping aangenaam koel terwijl het er ’s avonds langer warm blijft. Ook als het regent is een terrasoverkapping ideaal. Stelling Zonwering heeft terrasoverkappingen in verschillende materialen, zoals authentiek hout of kunststof.

 • Textieldaken

Textieldaken zorgen voor flexibiliteit en een groot gebied van schaduw. U rolt het doek op aan de hand van uw gewenste hoeveelheid schaduw. Textieldaken zijn minder windgevoelig dan een knikarmschermen. Wilt u ook in de regen onder een textieldak verblijven? Bestel dan een waterdicht doek bij ons in Rijen!

 • Schuifdaken

Schuifdaken worden gebruikt bij horecagelegenheden, maar ook voor particulieren is dit type zonwering geschikt. Een schuifdak heeft een luxe uitstraling en een strakke afwerking. We maken hem van hoogwaardig materiaal, zoals aluminium en polycarbonaat. Daarom is dit type zonwering ook duurzaam, waardoor u nauwelijks geld kwijt bent aan onderhoud of vervanging.

Screens in Rijen

Screens worden gemaakt van gepolyvinyliseerd glasvezels. Dit filtert het zonlicht, zodat het in huis minder warm is. U kunt de screens in alle weersomstandigheden omlaag doen zonder de doeken te beschadigen. U heeft in Rijen de keuze uit verschillende kleuren, zodat uw screens perfect matchen met uw gevel. Enkele voordelen van screens zijn:

 • Screens filteren zonlicht voor zo'n 85 procent;
 • Screens weren de laagstaande zon;
 • Anderen kunnen niet meer bij u naar binnen kijken, terwijl u van binnen wel naar buiten kunt kijken.

Ervaring in de regio Rijen

Onze vakspecialisten hebben jarenlange ervaring in het monteren van zonwering. Ook in de regio Rijen! Na het nauwkeurig bepalen van de afmetingen van uw ramen monteren ze de zonwering vakkundig en zorgen ze voor een zorgvuldige afwerking. Dankzij ons landelijke netwerk is er altijd een monteur bij u in de buurt. Ook in Rijen zijn wij actief.

Contact

Heeft u nog vragen over de montage van zonwering? Of bent u benieuwd naar de vakspecialisten in de regio Rijen? Een offerte aanvragen op onze website is geheel vrijblijvend. U krijgt gratis offertes van ervaren zonweringbedrijven bij u in de buurt. Zo kunt u de bedrijven met elkaar vergelijken op de voor u belangrijke factoren.

Geïnteresseerd geraakt in onze producten en diensten Rijen?

Schakel dan gauw een vakman van Stelling Zonwering in. Wij helpen u met al uw vragen en opdrachten met betrekking tot zonwering. Neem gauw contact met ons op en wij helpen u verder.

U bent op de pagina van Rijen, u kunt onze vakmannen ook vinden in Roosendaal en Rosmalen en Schijndel.