zonwering

Overige diensten

De vakmannen van Stelling Zonwering zijn van alle markten thuis. Naast het plaatsen van zonwering kunnen ze nog allerlei andere dingen voor u doen. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Overige diensten van Stelling Zonwering

We bieden naast zonwering nog verschillende andere producten aan, zoals:

  • Balkonbeglazing
  • Serrebeglazing
  • Rolluiken
  • Horren en hordeuren

Balkonbeglazing

Een glasafscheiding maakt uw balkon tochtvrij. Zo geniet u optimaal van uw uitzicht en heeft u geen last van de wind. Ook geeft balkonbeglazing uw woning een luxe uitstraling.

Serrebeglazing

Onze vakspecialisten leveren en plaatsen ook serrebeglazing. Serrebeglazing geeft uw serre een open en lichte uitstraling en beschermt het tegen weer en wind. Zo profiteert u het hele jaar door van uw serre. U heeft de keuze uit diverse vormen en materialen voor het frame, zoals hout of aluminium.

Rolluiken

Rolluiken houden in de zomer warmte en fel zonlicht tegen. In de winter beschermen ze juist tegen de kou. Rolluiken hebben een goede isolerende werking waardoor u bespaart op uw energiekosten. Ook zijn ze geluidswerend, zodat u 's nachts rustig slaapt. Zeker met de gedachte dat rolluiken ook inbrekers afschrikken.

Onze vakmannen plaatsen graag rolluiken voor uw ramen, deuren of garage, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Kiest u voor een elektrisch rolluik met een automatische timer, dan hoeft u alleen nog maar een tijd in te stellen waarop het luik open en dicht moet gaan. Via een app op uw telefoon of tablet is dit gemakkelijk te regelen.

Horren en hordeuren

Wilt u 's zomers graag frisse lucht in uw woning, maar tegelijkertijd muggen en ander ongedierte buiten de deur houden? Bestel dan voor een scherpe prijs bij ons een hor of hordeur. Indien nodig maken hem voor u op maat. We hebben draaibare inzethorren, plisséhorren, hordeuren en klemhorren in ons assortiment.

Benieuwd hoe wij u nog meer van dienst kunnen zijn?

Neem contact met ons op! Het invullen van het contactformulier duurt slechts één minuut.