Voor voordelige zonwering bent u bij ons in Duiven aan het juiste adres!

Zonwering Duiven

Zonwering creëert aangename schaduwrijke plekken in huis en tuin. In de warme zomer is het op uw terras prettig vertoeven zonder fel zonlicht in uw ogen. Met zonwering van Stelling Zonwering geven onze vakspecialisten uw tuin net dat beetje extra. Ook in uw huis profiteert u van zonneschermen: het blijft er immers lekker koel. In de regio Duiven bieden we ook screens, serrebeglazingen en balkonbeglazingen aan. Onze medewerkers plaatsen dit graag voor u, zodat u er geen omkijken naar heeft. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

serrezonnescherm

Landelijk netwerk

Bij het landelijke netwerk van Stelling Zonwering zijn zonweringsbedrijven uit het hele land aangesloten. Zo hoeft u nooit ver te zoeken voor een vakman die u kan helpen met uw zonwering. Dankzij hun ruime ervaring weten onze vakmannen precies wat ze doen. Ze werken nauwkeurig, wat u terug ziet in de zorgvuldige montage en afwerking van uw zonwering. Ons doel is om u de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Daarom zijn alleen de beste vakmannen uit Duiven bij ons aangesloten. Vul het contactformulier hiernaast in om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen. Als u al duidelijk in uw hoofd heeft wat u precies wilt, vraag dan een offerte aan.

Assortiment zonwering in Duiven

Stelling Zonwering biedt u een ruim assortiment aan zonweringen van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben diverse modellen, kleuren en maten beschikbaar in Duiven. Bent u op zoek naar zonneschermen, terraszonwering, rolluiken of serrebeglazing, dan zit u bij ons goed.

Zonwering verhoogt het woongenot omdat:

 • U dankzij de isolerende werking energie bespaart;
 • Het sfeerverhogend werkt;
 • U meer privacy krijgt;
 • Het warmte en zonlicht tegenhoudt;
 • U er uw terras mee kunt overdekken.

Zonneschermen Duiven

Zonneschermen zijn in Duiven verkrijgbaar als onder meer knikarmschermen, uitvalschermen, serrezonneschermen en markiezen.

 • Knikarmschermen

Knikarmschermen zijn praktisch als u schaduw en een vrije doorloop belangrijk vindt op uw terras. Een parasol is niet meer nodig bij dit type scherm. De constructie van knikarmschermen is stevig, zodat u grote oppervlaktes van schaduw kunt voorzien. De bediening is handmatig of elektrisch.

zonweringinstallateur
 • Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn goed bestand tegen harde wind. U ziet ze daarom veel bij flatgebouwen. Ook voor andere gebouwen zijn uitvalschermen een geschikt type zonwering. Er zijn verschillende kleuren en prints beschikbaar om uw scherm mee te personaliseren.

 • Serrezonneschermen

Serrezonneschermen hebben boven en rondom de serre een schild. Dit houdt de warmte en licht goed tegen. Zo loopt de temperatuur in de serre niet te hoog op tijdens een warme zomerse dag. Met serrezonneschermen heeft u nog steeds een vrij uitzicht. Zo behoudt u de voordelen van uw serre.

 • Markiezen

Markiezen geven uw woning extra sfeer en uitstraling. Ze zijn nostalgisch en u ziet ze veel bij wat oudere woningen. Markiezen zijn te bedienen met een ophaalkoord of een afstandsbediening. Bij Stelling Zonwering hebben we markiezen in verschillende kleuren en vormen.

Installatie in Duiven

Vaak kiezen onze klanten ervoor om de installatie van hun zonwering over te laten aan de monteurs van Stelling Zonwering. Zij zorgen voor een deugdelijke bevestiging van het materiaal aan uw woning. U bent er dan zeker van dat het op de juiste manier gebeurt. Onze vakmannen hebben ruime ervaring met het plaatsen van zonwering, ook in de regio Duiven. Ze weten hoe u uw zonwering het beste kunt onderhouden en geven u hier graag uitleg over. Mocht u alleen uw doek willen vervangen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Een vakman regelt dan een nieuw doek voor u.

Terraszonwering in Duiven

Terraszonwering van Stelling Zonwering wordt onderverdeeld in onder andere zonnezeilen, schaduwdoeken en zijschermen.

 • Zonnezeilen

Zonnezeilen zijn modern en worden gemaakt van waterdicht materiaal. Ze zijn zowel toe te passen als zon- en regenwering. De zeilen verminderen 's zomers de hitte en dempen het felle zonlicht. Schaduwdoeken houden een deel van de warmte vast, zodat u in de herfst langer buiten kunt zitten. Onze vakmannen bevestigen zonnezeilen en schaduwdoeken gemakkelijk aan elk hoog punt van een gebouw.

 • Zijschermen

Zijschermen zorgen ervoor dat u geen last krijgt van de laagstaande zon. Ideaal voor op uw terras of balkon. Zijschermen geven u ook extra privacy en beschermen u tegen wind en tocht. Het aanbod in Duiven bestaat uit verschillende kleuren, modellen en maten. Zo zit er altijd iets voor u bij.

Rolluiken Duiven

Rolluiken zijn elk seizoen te gebruiken. In de zomer houden ze de hitte buiten de deur, in de winter juist de kou. Rolluiken zijn een investering die u eenvoudig terugverdient, omdat u bespaart op uw energiekosten. Rolluiken zijn ook verduisterend. 's Zomers slaapt u dus beter, omdat u niet wakker wordt van de vroeg opkomende zon.

Rolluiken dempen ook geluid van buitenaf. Woont u in een drukke straat in Duiven, dan heeft u hier dus minder hinder van. Rolluiken zijn moeilijk open te breken, dus uw woning wordt er ook veiliger op. Wist u dat het mogelijk is om een timer te zetten op het luik? Zo kunt u via een app op uw telefoon of tablet instellen hoe laat u het rolluik omlaag en omhoog wilt hebben. Handig voor als u op vakantie gaat, want zo lijkt het net alsof u er toch nog bent.

Serrebeglazing

Wilt u uw serre een open en lichte uitstraling geven, maar wilt u ook beschermd zijn tegen weer en wind? Komt in orde! Onze vakmannen plaatsen ook serrebeglazing voor u. Wij leveren serrebeglazing in verschillende maten. Voor de frames heeft u de keuze tussen hout of aluminium. Wilt u een open of gesloten constructie? Mocht u er niet uitkomen, overleg dan eens met onze vakspecialisten uit Duiven. Heeft u zelf suggesties? Dan kijken wij met u of ze haalbaar zijn.

Contact

Wilt u graag weten wat bij u in Duiven de mogelijkheden zijn voor zonwering? Neem dan contact op met Stelling Zonwering. Wij komen graag bij u langs om de situatie in te schatten. Offertes aanvragen is bij ons geheel vrijblijvend. Zo ziet u gemakkelijk welke monteurs er in Duiven actief zijn.

Vraagt u zich af wat voor u de mogelijkheden zijn qua zonwering?

Neem dan even één minuut de tijd om het contactformulier in te vullen. Onze specialisten uit Duiven denken graag met u mee. Welke soort zonwering u ook wilt, zij hebben er verstand van.

U bent op de pagina van Duiven, u kunt onze vakmannen ook vinden in Ede en Eerbeek en Eibergen.