zonwering binnen

Binnenzonwering

Soms is het niet mogelijk om zonwering buiten te plaatsen. Kies in zo'n situatie voor binnenzonwering van Stelling Zonwering. Zo creëert u toch nog schaduw en een aangename temperatuur in uw huis.

Mogelijkheden bij Stelling Zonwering

Bij ons is er de keuze uit diverse soorten binnenzonwering:

  • Rolgordijnen
  • Lamelgordijnen
  • Paneelgordijnen
  • Plisségordijnen
  • Vouwgordijnen
  • Jaloezieën
  • Shutters

Voordelen binnenzonwering

Binnenzonwering weert de zon op een effectieve manier uit uw huis. Daarnaast houdt het in de zomer ongewenste warmte tegen en zorgt het ervoor dat het 's winters niet te koud wordt in uw woning. Een ander pluspunt is dat uw interieur minder snel verkleurt, omdat binnenzonwering Uv-stralen tegenhoudt. Ook is binnenzonwering leuk als raamdecoratie en zorgt het voor meer privacy, terwijl u zelf wel naar buiten kunt kijken.

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn tijdloos en zijn in verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar. Een rolgordijn verduistert uw slaapkamer volledig. In de zomer houdt hij warmte tegen en 's winters houdt hij de kou uit uw woning. Een rolgordijn is eenvoudig te bedienen: u rolt het gordijn simpelweg van boven naar beneden. Een ander pluspunt van dit type binnenzonwering is dat het nauwelijks ruimte in beslag neemt en bijvoorbeeld uw radiatoren niet blokkeert. Rolgordijnen zijn ook uitermate sfeervol als u ze goed afstemt op de stijl van de woning. Kies daarom de kleur en print die bij uw interieur past.

binnenzonwering

Paneelgordijnen

Stelling Zonwering heeft ook een ruime collectie paneelgordijnen, die vooral voor grote ramen ideaal zijn. Paneelgordijnen worden bevestigd binnen het kozijn of opgehangen aan een rail aan het plafond. U kunt ze ook langs elkaar schuiven, zodat het hele raam bedekt wordt. Een paneelgordijn heeft brede verticale panelen die u los van elkaar bedient. Elk paneel is aanpasbaar qua kleur en afmeting. We raden aan uw paneelgordijn af te stemmen op uw interieur.

Plisségordijnen

Stelling Zonwering heeft ook plisségordijnen, die in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld elegante plisségordijnen, die gemaakt zijn van luxe en geplooide stoffen. Uitgevouwen gordijnen zorgen voor meer privacy, zonder dat ze uw hele raam bedekken. Plisségordijnen zijn vast te zetten op elke positie, zodat u de lichtinval in uw woning makkelijk naar uw wensen afstemt. Stelling Zonwering heeft plisségordijnen in vele trendy kleuren die matchen bij uw interieur. De gordijnen zijn eenvoudig schoon te maken en nemen weinig ruimte in.

Vouwgordijnen

Een vouwgordijn kunt u opvouwen of languit laten hangen. Vouwgordijnen lijken sterk op rolgordijnen, maar de stroken geven een andere uitstraling. Ze zijn prettig in gebruik, nemen weinig ruimte in en zijn eenvoudig te monteren. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, patronen en materialen. Met vouwgordijnen creëert u een huiselijke en stijlvolle sfeer.

Jaloezieën

Gebruik jaloezieën om de felle zon uit uw woning te houden. U bepaalt zelf hoeveel licht u binnen wilt hebben, ideaal toch? U reinigt jaloezieën eenvoudig met een droge of vochtige doek. Bovendien zijn ze sfeervol, praktisch en geven ze u privacy. De jaloezieën van Stelling Zonwering zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in zowel houten als aluminium uitvoeringen. U kiest zelf of u ze in of op uw kozijnen bevestigt. Mocht u het lastig vinden om zelf een jaloezie te monteren, schakel dan ons in.

Shutters

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen. Hierdoor kunt u eindeloos variëren met de lichtinval. Wij maken shutters altijd op maat, zodat ze perfect bij uw raam passen. Wij houden altijd  rekening met uw voorkeuren. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit lindehout of essenhout, net als verschillende beits- en lakkleuren. Hoewel shutters eenvoudig te onderhouden zijn, raden wij u aan om de installatie door ons te laten doen. Onze vakmannen beschikken namelijk over veel ervaring en expertise.

Lamelgordijnen

Lamelgordijnen zijn tijdloos, decoratief en functioneel. Bij Stelling Zonwering heeft u de keuze uit drie materiaalsoorten: kunststof, aluminium en stof.

Kunststof lamellen zijn kleurvast, waterbestendig, brandvertragend en makkelijk schoon te maken. Voor aluminium exemplaren geldt grotendeels hetzelfde. Daarnaast geven ze uw interieur een moderne en strakke uitstraling. Exemplaren van stof hebben een geweldige lichtfiltering en bewegen mee met de lucht. Uw ramen zien er hierdoor warmer uit. Daarnaast heeft u bij stof de keuze uit veel verschillen texturen en transparanties.

U kunt onze lamellen zowel handmatig als elektrisch bedienen. Bij een elektrische bediening ontvangt u een afstandsbediening of schakelaar. Wat betreft de stijl van de lamelgordijnen heeft u de keuze uit brede of smalle lamellen. Brede lamellen stralen rust uit; wij adviseren dit type als u ook brede ramen heeft. Smalle lamellen zijn stijlvoller en passen juist goed bij een smalle ramen.

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn met binnenzonwering?

De vakmannen van Stelling Zonwering helpen u graag met het plaatsen van alle soorten binnenzonwering.
Vraag vrijblijvend een offerte aan en bekijk onze mogelijkheden!