Bespaar tot wel 40% met zonwering in Alkmaar

Zonwering in Alkmaar

De zon schijnt en u wilt graag verkoeling. De vakmannen van Stelling Zonwering helpen maken uw tuin of terras weer aangenaam. Wij bieden diverse type zonweringen aan. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor uw woning. Wist u dat u bij ons ook screens, hordeuren en rolluiken kunt bestellen? Deze plaatsen onze medewerkers ook in de regio Alkmaar. Vraag gauw een offerte bij ons aan om de mogelijkheden te bekijken. Wij helpen u graag uw woongenot te vergroten.

jaloezie

Voordelen van zonwering

Bij Stelling Zonwering hebben we een grote verscheidenheid aan zonweringen. Ze zijn er in verschillende modellen, kleuren en maten. Kwaliteit staat bij ons in Alkmaar hoog in het vaandel en daarom kunt u er van op aan dat onze zonwering kwalitatief hoogwaardig is. Zo bent u er zeker van dat u lang geniet van de zonwering. Een aantal voordelen van zonwering zijn:

 • Zonwering houdt zonlicht tegen;
 • Door de isolerende werking bespaart u energie;
 • U geniet van meer privacy;
 • Zonwering staat sfeervol;
 • Sommige soorten zonwering houden uw woning lekker warm in de winter;
 • Sommige soorten zonwering beschermen u tegen geluidsoverlast en inbrekers.

Montage in Alkmaar

Onze vakmannen installeren uw zonwering vakkundig in de regio Alkmaar. Zelf heeft u er helemaal geen omkijken naar. De experts van Stelling Zonwering hebben ervaring in het installeren van rolluiken, zonneschermen, screens, en nog veel meer. Wij garanderen langdurig plezier van de door ons geplaatste zonwering. U krijgt bij ons ook advies over het onderhoud van het door u aangeschafte product. Als u een prima zonwering heeft en alleen een verouderd doek, laat dan bij ons het doek vervangen door een nieuw exemplaar. Dit maken we voor in Alkmaar u op maat.

Binnenzonwering in Alkmaar

Onze binnenzonwering omvat onder meer jaloezieën, lamelgordijnen, vouwgordijnen en plisségordijnen.

 • Jaloezieën

Jaloezieën helpen u om de lichtinval in uw woning precies naar uw wens af te stellen. Stelling Zonwering heeft een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige jaloezieën in Alkmaar. Zowel onze houten als onze aluminium exemplaren zijn op en in het kozijn te bevestigen en eenvoudig schoon te maken. Komt u er zelf niet uit, schakel dan onze vakman in voor het plaatsen van een jaloezie.

 • Lamelgordijnen

Lamelgordijnen laten uw ramen langer lijken. Ze zijn daarom zowel decoratief als functioneel. Kies gerust de kleur, het dessin en het materiaal dat het beste bij uw interieur past. Bij ons in Alkmaar heeft u de keuze uit kunststof, aluminium en stoffen lamellen. Kies één van de eerste twee als u graag wilt dat uw interieur brandwerend is. De lamellen van Stelling Zonwering zijn zowel handmatig als elektrisch te bedienen.

 • Vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen zijn goed te vergelijken met rolgordijnen, behalve dan dat de stroken een heel andere uitstraling creëren. Vouwgordijnen nemen weinig ruimte in beslag en zijn eenvoudig op te hangen. Stelling Zonwering biedt vouwgordijnen aan in diverse kleuren, patronen en materialen.

 • Plisségordijnen

Plisségordijnen gaan inkijk tegen, zonder dat ze uw hele raam bedekken. Bij Stelling Zonwering vervaardigen we onze elegante plisségordijnen uit luxe en geplooide stoffen die eenvoudig zijn schoon te houden. Ze zijn beschikbaar in verschillende moderne kleuren, zodat ze passen bij iedere woning.

Balkonbeglazing in Alkmaar

Bescherm uw balkon af van de wind door balkonbeglazing te laten plaatsen. Zo geniet u langer van de zon, zonder het koud te krijgen. Ook creëert u met balkonbeglazing een luxe uitstraling. Informeer via onze website naar de mogelijkheden in Alkmaar.

Horren en hordeuren in Alkmaar

Bij ons bestelt u voor een scherpe prijs de beste kwaliteit horren en hordeuren. Indien nodig maken we ze voor u op maat. We hebben draaibare inzethorren, plisséhorren, rolhorren, klemhorren en hordeuren in ons assortiment. Genoeg keuze dus. Met onze horren en hordeuren zet u gerust uw ramen en deuren open zonder dat er vervelende insecten binnenkomen. Dit scheelt u een hoop irritatie.

Stelling Zonwering in Alkmaar

Stelling Zonwering is een landelijk netwerk van vakmannen op het gebied van zonwering. Wij hebben in heel Nederland experts, waardoor er altijd wel een vakman bij u in de buurt is. Ook in Alkmaar zijn wij actief. Onze vakmannen zijn al jaren actief in deze industrie en weten daarom precies waar ze op moeten letten. Ze gaan uiterst nauwkeurig te werk, waardoor de montage en afwerking van uw zonnescherm soepel verloopt.

Zonneschermen in Alkmaar

De zonneschermen van Stelling Zonwering zijn onder te verdelen in knikarmschermen, markiezen, serrezonneschermen en uitvalschermen.

 • Knikarmschermen

Knikarmschermen zorgen voor een schaduwrijk terras. Een bijkomend voordeel bij dit type zonwering is dat u een vrije doorloop behoudt op uw terras. Stelling Zonwering heeft open knikarmschermen, semicassetteschermen en cassetteschermen. Elk van deze schermen zijn 150 tot 300 centimeter uitschuifbaar. Bij een open knikarmscherm wordt het scherm in opgerolde staat niet helemaal afgesloten. Bij een casettesysteem is zowel de voorkant als onderkant afgesloten. Dit zorgt voor een optimale bescherming tegen weersinvloeden. Een semicassettescherm heeft alleen een afgesloten voorkant.

 • Markiezen

Markiezen zijn elegant en klassiek. U ziet ze zowel bij oude als nieuwere woningen. Markiezen zijn bij ons in Alkmaar verkrijgbaar in het standaardmodel, klapmodel en het petmodel. Standaardmodellen zijn geschikt om boven een raam te plaatsen die niet openslaat. Bij openslaande ramen past een klapmodel beter, omdat de uitval groter is dan de hoogte. Een petmodel is hoger dan de andere soorten markiezen. Daardoor blijft u een goed uitzicht naar buiten houden. Onze vakmannen adviseren u graag welke soort markies het beste bij uw woning past.

 • Serrezonneschermen

Serrezonneschermen zorgen dankzij hun warmte- en lichtwerende schild voor een prettige temperatuur in uw serre. Ze belemmeren uw uitzicht niet omdat de schermen op het dak worden geplaatst. In Alkmaar heeft u de keuze uit verschillende kleuren en prints. Zo zit er altijd wel een kleur bij die bij uw woning past.

 • Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn een veelgebruikte soort zonnescherm. U ziet dit type zonwering vaak terug bij flatgebouwen, omdat het zeer windbestendig is. Ook voor uitvalschermen zijn allerlei kleuren en designs verkrijgbaar. Voor advies over de juiste kleur kunt u altijd bij onze vakman terecht.

zonweringexpert

Contact

Wilt u graag passend advies voor de aanschaf van een nieuwe zonwering? Neem contact met ons op via het contactformulier. Onze medewerkers doen hun uiterste best u zo spoedig mogelijk te helpen. Vraag ook eens vrijblijvend een offerte aan. Zo ziet u welke gerenommeerde bedrijven er in Alkmaar actief zijn. Door de verschillende prijzen te vergelijken komt u zo tot een weloverwogen keuze.

Wilt u graag advies van een specialist op het gebied van zonwering?

Het invullen van het contactformulier duurt slechts één minuut en u kunt snel een reactie terug verwachten.
Wij gaan graag aan de slag met al uw vragen en opdrachten. Waar wacht u nog op?

U bent op de pagina van Alkmaar, u kunt onze vakmannen ook vinden in Amstelveen en Amsterdam en Assendelft.